Julianadorp aan Zee
Deutsch

Strandappartement het Zeepaardje - vakantiehuis Julianadorp aan zee

De plek voor een heerlijke vakantie of weekendje weg!

Bent u toe aan een weekendje weg, een ontspannen vakantie aan zee of een sportieve vakantie voor wandel- en fietsliefhebbers, dan is Julianadorp aan zee de plek voor u. 

Aan het mooiste stuk van de Noordhollandse kust in het gezellige dorpje Julianadorp aan zee, ligt gelijk achter de duinen vakantiehuis strand appartement het Zeepaardje. Een sfeervol vakantiehuis waar  u een heerlijke onvergetelijke vakantie aan zee zult beleven.

In Julianadorp aan zee dragen de stranden allen de blauwe vlag. Sfeervolle strandpaviljoens maken uw vakantie compleet. Ook de mooi aangelegde wandel- en fietspaden, zowel door de duinen als door het achterlandschap met vele mooie bloemenvelden zijn zeer de moeite waard.

Naast vele andere leuke activiteiten is een dagje naar het waddeneiland Texel  binnen handbereik. Het appartement ligt op slechts 8 km met de fiets door de duinen van de veerboot naar Texel. Uiteraard ook met de auto bereikbaar. 

Kijkt u snel verder voor meer informatie op de volgende pagina's. En heeft u direct vragen? Neem dan gerust contact op!

 

Stranden omgeving strandappartement het zeepaardje in Julianadorp aan zee

 

Het sfeervolle vakantiehuis strand appartement het zeepaardje ligt gelijk achter de duinen slechts 350 meter van een strandopgang in Julianadorp aan zee, gemeente Den Helder. Kijkt u voor volledige informatie op het tabblad accommodatie.

De sfeervolle woonkamer en locatie vakantiehuis strand appartement het zeepaardje

De sfeervolle woonkamer van vakantiehuis strand appartement het ZeepaardjeLocatie vakantiehuis strand appartement het zeepaardje