Julianadorp aan Zee
Deutsch

De omgeving van vakantiehuis strand appartement het zeepaardje in Julianadorp aan zee aan de noord hollandse kust.

Strand appartement het Zeepaardje ligt in het kleinschalige rustige vakantiepark Residence Juliana in Julianadorp aan zee, gelijk achter de duinen, omgeven door bloembollenvelden in de Gemeente Den Helder.

 

 

In de directe nabijheid op slechts 2 km afstand ligt het pittoreske dorpje Julianadorp, te bereiken via mooi aangelegde wegen, fiets- en wandelpaden. Hier bevinden zich diverse winkels, supermarkten en horeca-gelegenheden.

Julianadorp aan zee ligt centraal. 7 km naar het zuiden ligt de toeristische badplaats Callantsoog en 6 km naar het  noorden ligt het leuke dorpje Huisduinen. Deze plaatsen zijn via de weg maar ook via mooie wandel- en fietsroutes door de duinen te bereiken. Als u na Huisduinen nog 4 km langs de zee doorfietst, bereikt u de veerboot naar het waddeneiland Texel.

Door de bloembollenvelden loopt een mooie fiets-, wandel- en kanoroute naar de Marinestad Den Helder. Een bezoek aan de oude rijkswerf Willemsoord met diverse musea, kindervermaak, bioscoop en horecagelegenheden mag u zeker niet missen.